Applied Food Biotechnology
Biochemical and Bioprocess Engineering (for food production, fortification, safety, etc) Metabolic and Genetic Engineering in Food Science Food Microbiology Nanobiotechnology in Food Science and Technology Biopolymers as Food Packaging Materials Role of M
اطلاعات تکميلي
- شاپا (ISSN): 2345-5357
- شاپا الکترونیکی (eISSN): 2423-4214
- صاحب امتیاز2: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
- ناشر: مشخص نشده
- دوره انتشار: فصلنامه
- زبان: انگلیسی
- رتبه: علمی-پژوهشی
- نمایه: مشخص نشده
- گروه علمی: کشاورزی و منابع طبیعی
- تلفن: ۰۲۱-۲۲۰۸۶۳۴۸
- فکس: ۰۲۱-۲۲۰۸۶۳۴۸
- وبسایت: ورود به وبسایت
- ایمیل: ارسال ایمیل
- آدرس دفتر مجله: تهران-شهرک قدس (غرب)،بلوار فرحزادی،خیابان شهید حافظی (ارغوان غربی سابق )،پلاک 7، انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور ، دفتر نشریه