مجله‌یاب فارسی

زیست شناسی میکروارگانیسم ها

اکولوژی و سیستماتیک میکروارگانیسم ها ایمنی شناسی میکروارگانیسم ها بیوتکنولوژی صنعتی و محیطی ژنتیک و زیست شناسی مولکولی میکروارگانیسم ها ساختار و فیزیولو‌ژی میکروارگانیسم ها میکروبیولوژی غذایی

اطلاعات تکميلي

  • شاپا (ISSN): 2322-5173
  • شاپا الکترونیکی (eISSN): 2322-5181
  • صاحب امتیاز: دانشگاه اصفهان
  • ناشر: مشخص نشده
  • دوره انتشار: فصلنامه
  • زبان: فارسی-انگلیسی
  • رتبه: علمی-پژوهشی
  • نمایه: مشخص نشده
  • گروه علمی: علوم پایه
  • تلفن: ۹۸(۳۱)۳۷۹۳۲۱۷۷۰۳۱-۳۷۹۳۴۲۳۰
  • فکس: ۹۸(۳۱)۳۷۹۳۲۱۷۷
  • آدرس دفتر مجله: university of isfahan
محتوای بیشتر در این بخش: « زیست شناسی گیاهی ایران زیست فناوری »
Top