مجله‌یاب فارسی

پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران

میکروبیولوژی مواد غذایی- مهندسی مواد غذایی- شیمی مواد غذایی- تکنولوژی مواد غذایی

اطلاعات تکميلي

  • شاپا (ISSN): 1735-4161
  • شاپا الکترونیکی (eISSN): 2228-5415
  • صاحب امتیاز: دانشگاه فردوسی مشهد
  • ناشر: مشخص نشده
  • دوره انتشار: دو ماهنامه
  • زبان: فارسی-انگلیسی
  • رتبه: علمی-پژوهشی
  • نمایه: مشخص نشده
  • گروه علمی: کشاورزی و منابع طبیعی
  • تلفن: ۵۱۳۸۸۰۴۶۵۳
  • فکس: ۵۱۳۸۷۸۷۴۳۰
  • آدرس دفتر مجله: دانشگاه فردوسی مشهد- دانشکده کشاورزی- گروه علوم و صنایع غذایی
Top