مجله‌یاب فارسی

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

اهداف: طرح مسایل علمی نو و معرفی دستاوردهای جدید پژوهشی محققان در عرصۀ علوم و صنایع غذایی، ایجاد فرصت مناسب جهت تبادل اندیشه و همکاری بیشتر بین پژوهشگران، دانشگاهیان، کارشناسان و صاحبان صنایع حوزه موضوعی: حوزه های مختلف علوم و صنایع غذایی (شیمی مواد غذایی

اطلاعات تکميلي

  • شاپا (ISSN): 2252-0937
  • شاپا الکترونیکی (eISSN): 2538-2357
  • صاحب امتیاز: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  • ناشر: مشخص نشده
  • دوره انتشار: فصلنامه
  • زبان: فارسی-انگلیسی
  • رتبه: علمی-پژوهشی
  • نمایه: مشخص نشده
  • گروه علمی: کشاورزی و منابع طبیعی
  • تلفن: ۳۵۴۲۵۳۲۸-۰۵۱
  • فکس: ۳۵۴۲۵۳۲۸-۰۵۱
  • آدرس دفتر مجله: خراسان رضوی، مشهد، کیلومتر 12 بزرگراه مشهد ـ قوچان، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
Top